We zijn een duikcentrum van hoge kwaliteit, gelegen in Sharm el Sheikh, Zuid-Sinaï, Egypte. We bieden dagelijkse uitstappen aan per boot, vanaf de kust en liveaboards in de noordelijke en zuidelijke Egyptische Rode Zee.

start small

Voor wie op zoek is naar een avontuur, bieden we ook een duikkamp aan in Ras Mohammed Nationaal Park.

Naast het plezier en duiken, bieden we PADI en SSI duikcursussen aan in verschillende talen voor beginners en ervaren duikers tot de Divemaster niveau.

Duikcentrum

center small

We zijn blij om het mooie en pas gerenoveerde pand in Sharm el Sheikh onze thuisbasis te noemen. Het pand ligt in El Ferouseya straat, Ras Umm Sid gebied, en biedt ongeveer 100 kamers aan. We zijn in het centrum van Sharm el Sheikh en je kunt op elk gewenste moment voorbij komen voor een babbel of gewoonweg om rond te hangen bij het duikcentrum met vrienden. Sommigen zouden de Safety Stop, een bar naast ons, een andere pluspunt van onze locatie noemen. Natuurlijk vind je ook een duikwinkel, klaslokalen – waar het theoretische deel van al onze duikcursussen plaatsvinden – en voldoende parkeergelegenheid in en rond het duikcentrum. Waar we ook trots op zijn, is onze huisrif Ras Umm Sid, één van Sharm’s prachtige lokale duikplekken. Dus kom ons bezoeken, we verheugen ons erop je binnenkort te verwelkomen in onze duikcentrum.

 

Team

Hartstocht, liefde voor de zee en professionaliteit – dat is wat al onze duikinstructeurs, divemasters en kantoor personeel met elkaar gemeen hebben. Samen hebben we niet alleen talloze gelogde duiken, maar ook vele jaren ervaring.

center small

We zijn toegewijd om je duikervaring bij ons onvergetelijk te maken. Dat is de reden waarom we met trots zeggen dat duiken met Circle Divers het beste manier van duiken is. Want bij ons kun je genieten van je eigen avontuur, plezier hebben en veilig zijn tegelijkertijd. Dus aarzel niet en word deel van onze familie!

 

broken clouds

19°C

Sharm ash Shaykh

Broken Clouds

Humidity: 48%

Wind: 2.6 m/s

Tue

overcast clouds

18/21°C

Wed

broken clouds

19/21°C

Thu

sky is clear

20/22°C

The best way of diving
Enjoy your own adventure

padi

ssi

mares

cdws

euf

dan

 

Circle Divers
El Forouseya St.
Ras Om El Sid Cliff
Sharm el Sheikh
Egypt

 

info@circledivers.com


viper  +20 100 060 84 97

WhatsApp +20 100 060 84 97

Skype Circle Divers Diving Center


facebook Facebook

twitter Twitter

  youtube YouTube

tripadvisor Tripadvisor

google Google

Instagram Instagram